Brandrooster

 

Het brandrooster is een ventilatierooster dat bij brand de ventilatieopening gedurende 60 minuten brandwerend afdicht zonder bewegende mechanismen. Het is bij uitstek geschikt voor brandcompartimenten die permanent en onderhoudsvrij geventileerd moeten worden.

Brandrooster

Het is bij uitstek geschikt voor brandcompartimenten die permanent en onderhoudsvrij geventileerd moeten worden. Het brandrooster is bovendien toepasbaar in ventilatiekanalen, leverbaar in rechthoekige en ronde uitvoering en kan worden uitgevoerd met horizontale of gekantelde lamellen (zichtrooster). Het afdichten van het rooster vindt plaats als gevolg van de expanderende eigenschap van het materiaal.

Een overzicht van de mogelijke brandroosters:
muurrooster, kozijnroosters, kozijnrooster, opbouwmuurroosters, opbouwmuurrooster, v-lamel, deurroosters, deurrooster, brandroosters, brandrooster, binnenroosters, binnenrooster, schoepenroosters, schoepenrooster, regelbaar, convectorroosters, convectorrooster, convector, vloerroosters, vloerrooster, akoestisch, acoustisch, geluiddempend, luchtdoorlaat, waterdichtheidstest, renson roosters

Contacteer ons voor meer inlichtingen.
Bezoek onze site op http://www.fire-proof.com/ met de brandrooster.